dinsdag 27 april 2010

Greet en de toiletpot

Reeds twee weken doen we het zonder. De tweede pot wel te verstaan.
's Nachts naar beneden voor je plasje is geen kattenpis, kan ik u vertellen.
Het reservoir van het boventoilet loopt onbehoorlijk snel door. We hebben de kraan maar dichtgedraaid, waardoor het toilet werkeloos is geworden.

Er heeft een professional zich gebogen over dit toilet. Deze heeft echter na een uur hevig gefrustreerd ons huis weer verlaten. Zelfs telefonisch overleg met het hoofdkantoor mocht niet baten. Het toilet achterlatend met een kapotte deksel en een bovenkant van een reservoir dat er niet meer op wil. Met geen mogelijkheid. Het eraf halen was al een kunst op zich. Hierdoor was hij onmiddellijk gefocust op het weer terugzetten van de bovenkant, totaal vergetend dat hij kwam voor het doorlopen. Hij gaf het op en vooral uit handen. Dit had hij nog nooit meegemaakt. Ik wilde hem troosten, maar was vooral bezorgd over ons niet gerepareerde, maar juist heviger ontmantelde toilet. Maar hij wilde zich niet meer door mij terug laten praten naar het monstertoilet, om dan tenminste het doorlopen te verhelpen. Hij mopperde nog iets over het binnenwerk.

En nu wachten we af. Er wordt zelfs gesproken over termijnen van minstens drie weken. Vijf partijen - waarvan ik er één ben - bellen vooral met elkaar, maar repareren ho maar.
Dat in een nieuw huis het toilet als eerste het bijltje er bij neer zou gooien....

Geen opmerkingen: