maandag 7 maart 2011

Het verdriet van een lege garage

Onze deur staat open voor iedereen, maar niet als de deur op slot zit. Ik weet echt heel zeker dat we geen uitnodiging op de garagedeur hebben geplaatst om vrijelijk de garage te betreden. Maar nu zijn er toch een stelletje onverlaten die even grondig onze garage hebben opgeruimd, nadat ze de garagedeur met grof geweld hadden opengebroken.
Jammer genoeg hebben ze juist dat opgeruimd, wat we nog niet kwijt wilden. Zoals een racefiets of drie en wat leuke goodies die daarbij horen. Blijkbaar was Bob de Bouwer er ook bij, want er mist ook gereedschap. De garage ziet er treurig leeg uit.

En dan kan je aangifte doen, bij een politieagente die de indruk gaf dat ze het voor het eerst deed, al zei ze dat ze er al jáharen werkte en zo zag ze er ook uit. En dan moet je de verzekeringsmaatschappij bellen en die gaat een schade-expert sturen en dan moet je een lijst maken van alles wat mist - het lijkt wel oneindig - en wat alles heeft gekost en of je nog bonnen hebt en en en.... Tsjonge!

De volgende keer ruimen wij onze garage zelf weer op.

4 opmerkingen:

Mr.T zei

En passant ook nog wat te drinken meegenomen voor de volgende klus.

Margreet zei

@ Mr.T: Ze waren erg dorstig waarschijnlijk :-).

Anoniem zei

gloeiende zeg! Wat een drama! Lang leve de carnaval waarbij iedereen in een te beschonken toestand zich totaal niets meer kan herinneren en als ze al wat gezien hebben ze waarschijnlijk pipo's hebben gezien op een prachtige racefiets die waren gekleed in een boevenpak. Vrees met grote vreze dat je kunt fluiten naar je spullen. Dat is nog niet eens het ergste, het gevoel dat iemand je domein binnentreedt zonder toestemming en loopt te graaien ik jullie dierbare spullen. Bah!

Je hebt wel ruimte gekregen in de garage, dat dan weer wel....

Sterkte!

Tút

Margreet zei

@ Anoniem: Gelukkig hadden de buren net een carnavals-rustdag en hebben het helaas niet kunnen voorkomen, of heterdaten, maar wel de politie gebeld.
De ruimte hadden we nog niet echt nodig :-), garage is erg groot.

Tuut